actie
Combinatie voordeel: upgrade uw vloerverwarmingsets
Met een 4iE Smart WiFi Thermostaat van Warmup voor slechts € 125,- (€ 150,- voordeel)
Met een Intelligent-Control digitale klokthermostaat voor slechts € 15,- (€ 154,95 voordeel)

Elektrische vloerverwarming badkamer

Elektrische vloerverwarming badkamer d.m.v. matten, kabels of folie

Het grote voordeel van elektrische vloerverwarming in uw badkamer is de ruimte die u bespaart en niet kwijt bent aan radiatoren.  Als vloerafwerking van de badkamer heeft u de keuze uit o.a. tegels, vinyl, linoleum, laminaat, en klik pvc. Deze keuze heeft invloed op het type elektrische vloerverwarming in uw badkamer. Wat uw keuze ook is, Thermo Lámina heeft voor elke vloer in uw badkamer dé elektrische vloerverwarming oplossing. Ons assortiment bestaat uit een drietal oplossingen, te weten matten (tegels, vinyl, linoleum ), verwarmingkabels (tegels) en folie (laminaat en klik pvc), elk met unieke eigenschappen en voordelen. 

Om van uw badkamer de aangenaamste plek in uw huis te maken hebben we naast vloerverwarming een volledige badkamercollectie in ons assortiment opgenomen. Hier vindt u spiegelverwarming, handdoekverwarming en elektrische wandverwarming, om net dat beetje extra warmte te geven in de vaak kleine badkamerruimte.

Wat uw keuze ook is, Thermo Lámina heeft voor alle type vloeren in uw badkamer dé elektrische vloerverwarming in huis

Wat voor vloerafwerking u kiest bepaalt het vloerverwarmingssyteem in uw badkamer

Kies uw vloerafwerking

Tegels

Bekijk de matten in onze webshop

Zeer voordelige elektrische vloerverwarmingsmat van ons huismerk Thermo Lámina, voor een snelle installatie, ideaal voor renovaties in de badkamer en toilet. 10 jaar garantie.

Tegels, vinyl, linoleum

Bekijk de StickyMat 150W/m² of Stickymat 200W/m²

De zelfklevende zeer dunne (1,8mm) elektrische StickyMat van het merk Wamrup, die het vloerniveau niet verhoogd. De StickyMat rolt u eenvoudig uit over de badkamervloer. Levenslange garantie.

Tegels

Bekijk het DCM-PRO Systeem in onze webshop

Het DCM-PRO vloerverwarming systeem het merk Wamrup. Ideaal voor lastige ruimtest met veel hoeken in bv. de toilet en badkamer. De ontkoppelingsmat en kabel kunt u volledig op maat maken. Geschikt voor renovatie en nieuwbouw. Levenslange garantie .

Laminaat & klik pvc

Bekijk de vloerverwarmingsfolie in onze webshop

De flinterdunne verwarmingsfolie 0,2mm, het merk Thermo Lámina, brengt u snel en eenvoudig onder het laminaat aan. Door de unieke samenstelling kan de folie dubbel gelegd worden, zonder te warm te worden. 15 jaar garantie .

Al onze vloerverwarmingsets zijn voorzien van een gratis thermostaat.

Voor een kleine meerprijs kunt u ook beschikken over een luxe, programmeerbare digitale klokthermostaat voor slechts € 15,00 (€ 154,95 voordeel)  of een 4iE Smart WiFi Thermostaat van Warmup voor slechts € 125,- (€ 150,- voordeel).

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een van onze producten. Neem gerust contact met ons op.

Elektrische vloerverwarming badkamer & tegels

De meest voorkomende keuze als vloerafwerking in een badkamer zijn tegels. Onder tegels adviseren wij een elektrische vloerverwarming door middel van verwarmingsmatten of verwarmingskabels. Deze kunnen vlak onder de tegelvloer gelegd worden zodat de te verwarmen massa tot een minimum beperkt wordt. De matten en kabels hebben een vermogen van 150W/m². Zowel de standaard gratis bij geleverde thermostaat als de digitale klokthermostaat werken met een vloersensor. Hiermee kunt u temperatuur van de elektrische vloerverwarming  eenvoudig instellen. Door de zelfklevende achterkant gaat het aanleggen snel en efficiënt waardoor de aanlegkosten bij uitbesteding van het werk laag blijven.

1. Verwarmingsmatten 1m² t/m 15m² voor tegels

2. StickyMat 150Watt/m² voor tegels – levenslange garantie 1m² t/m 15m²

3. DCM-PRO Systeem: ontkoppelingsmat + verwarmingskabel voor tegels

Wat onze klanten zeggen

Bij dit bedrijf valt het me met name de snelle levering op, volledig zonder enige kosten. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Tevens bij het beantwoorden van vragen over het product werd ik snel geholpen. Bij internetbestellingen vind ik dit erg belangrijk. Ik kan deze site en het product dan ook bij iedereen aan bevelen.

J.J. Bruin

Zeer goede klantenservice, mails worden snel beantwoordt en er wordt een goed advies gegeven voor onze specifieke situatie. Hoewel er niet geadverteerd wordt met 24 uurs levering, was dit bij ons wel het geval.

de Vries

Snelle levertijd en betrokken met de klanten. Willen behulpzaam zijn en moeite doen voor de klant. Super!

R. Huls

Bestel uw elektrische vloerverwarming in 3 stappen

Meet uw vloeroppervlak

Meet uw vloeroppervlak welke u wilt voorzien van elektrische vloerverwarming. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel in de webshop

Bestel het gewenste formaat in de webshop. Bij alle pakketten krijgt u gratis een thermostaat geleverd. U kunt ook kiezen voor een luxere digitale klokthermostaat.

Bezorging door PostN

Heeft u voor 16:00 besteld? Dan wordt uw pakket in de meeste gevallen de volgende dag gratis bezorgd door PostNL. U ontvangt uiteraard een track & trace code van ons, zodat u uw pakket kunt volgen.

Ruimtebesparing elektrische vloerverwarming badkamer

De badkamer is over het algemeen niet de grootste kamer van het huis, alle extra ruimte is dus mooi meegenomen. Wanneer u kiest voor elektrische vloerverwarming, scheelt dit enorm aan ruimte in uw badkamer. De ruimte welke u nu kunt gebruiken voor een badkamermeubel, wastafel of een iets grotere douche of bad. Anders was u deze ruimte kwijt geweest aan traditionele CV en radiatoren.

Tegels als vloerafwerking in uw badkamer

De meest voorkomende keuze als vloerafwerking in een badkamer zijn tegels. We hebben de voor- en nadelen van de diverse vloerafwerkingen in combinatie met een elektrische vloerverwarming in een badkamer voor u op een rij gezet.

Voordelen van een tegelvloer zijn:

  • Het onderhoudsgemak
  • De vochtbestendigheid

Nadelen van een tegelvloer zijn:

  • Tegels voelen sneller koud aan
  • Hogere aanschafprijs en plaatsingskosten

Het grote voordeel van elektrische vloerverwarming, in combinatie met tegels, is de opwarmtijd. De opwarmtijd is met elektrische vloerverwarming vele malen korter dan met een warm water vloerverwarming.

Klik pvc en laminaat als afwerking in de badkamer

Over het algemeen zijn deze soorten vloerafwerking goedkoper in aanschaf en plaatsen. Men moet wel vooraf checken of het gekozen type geschikt is voor badkamers in combinatie met een vloerverwarming. Klik PVC en laminaat voelen minder koud aan en verwarmen ook snel. Dus naast warme voeten wordt ook de badkamer snel verwarmd omdat deze vloerafwerkingen minder massa hebben die moet verwarmd worden. Ze koelen daarom ook sneller weer af. Omdat de vloer snel opwarmt is het niet nodig om de vloerverwarming in koude periodes altijd aan te zetten. Wat betreft het beschikbare vermogen kan men ook bij dit type vloerafwerking er voor kiezen om de combinatie te maken met een elektrische of een klassieke radiator om het tekort aan vermogen op te vangen.

Elektrische vloerverwarming onder klik PVC of laminaat in de badkamer

Indien u kiest voor een klik PVC-vloer of een laminaatvloer in de badkamer adviseren wij u Thermo Lámina verwarmingsfolie. Deze slechts 0,2 mm dikke folie is snel aan te leggen en door de geringe laagdikte van het systeem de ideale oplossing voor die ruimtes waar elke mm opbouwhoogte telt. Het vermogen is 120W/m² . De standaard thermostaat reageert op luchttemperatuur. Kijk voor meer informatie in onze webshop.

Bij de aanleg van een vloerverwarming in een badkamer en zeker bij een elektrische vloerverwarming moet men een aantal zaken zeer goed in acht nemen. Dit heeft alles te maken met de complicerende factor vocht/ water en het feit dat men vaak naakt in deze ruimte verblijft. Bovendien nemen bad en eventuele douchecabine veel plaats in zodat er weinig vloeroppervlak overblijft om voldoende vermogen te hebben om de ruimte warm te krijgen. Van een elektrische vloerverwarming in de badkamer wordt bovendien ook een hogere temperatuur verwacht dan in een ander vertrek.

Indien er voor de combinatie van een bestaande radiator met een elektrische vloerverwarming kiest, heeft men het beste van twee werelden. De radiator zorgt voor stralingswarmte en een snelle opwarming en de elektrische vloerverwarming in de badkamer zorgt voor een hoog warmtecomfort.

Heeft u vragen over onze elektrische vloerverwarming systemen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Welke kosten spelen een rol bij het aanschaffen en aanleggen van (elektrische) vloerverwarming in uw badkamer?

De kosten en prijs van elektrische vloerverwarming zijn van veel factoren afhankelijk . Ontdek hier meer informatie over elektrische vloerverwarming kosten & prijs berekening per m²

Elektrische vloerverwarming badkamer als hoofdverwarming, maakt het radiatoren overbodig?

Elektrische vloerverwarming is ideaal aangezien dit enorm aan radiatorruimte scheelt in uw badkamer Of radiatoren overbodig zijn hangt af van de isolatie van de badkamer. Meer informatie elektrische vloerverwarming hoofdverwarming badkamer.

Hoe dik is elektrische vloerverwarming?

De dikte van elektrische vloerverwarming wordt bepaald door het type elektrische vloerverwarmingssyteem. De verwarmingsfolie is slechts 0,2 mm. dik. De StickyMatten zijn de dunste matten met een dikte van slechts 1,8 mm en de verwarmigsmatten hebben een dikte van 4mm. De verschillende types zorgen er voor dat de vloer niet of nauwelijks wordt verhoogd.