actie
Tot € 100,- extra voordeel op het gehele assortiment thermostaten.
Combinatie voordeel: upgrade uw vloerverwarmingsets
Tot € 155,- extra voordeel wanneer u bij uw vloerverwarmingset kiest voor een wifi of klokthermostaat.

Elektrische vloerverwarming slaapkamer en op zolder?

Voor vloerverwarming slaapkamer of zolder kunt u het beste gebruik maken van folie.

Als vloerafwerking in uw slaapkamer en op zolder valt de keuze meestal op laminaat, klik pvc, of een houten vloer. De keuze van uw vloerafwerking heeft invloed op het type elektrische vloerverwarming. Kiest u voor laminaat, klik pvc, of een houten vloer, dan kunt u het beste gebruik maken van flinterdunne verwarmingsfolie.

Wat uw keuze ook is, Thermo Lámina heeft voor elk type vloer dé elektrische vloerverwarming oplossing in uw slaapkamer en zolder.

Voor een meerprijs van slechts € 15,00 kunt u ook beschikken over een luxe, programmeerbare digitale klokthermostaat

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de vloerverwarmingsfolie? Neem gerust contact met ons op of bekijk in de webshop.

Voordelen van elektrische vloerverwarming slaapkamer en zolder op een rij:

 Onzichtbaar – zeer hoog rendement – onderhoudsvrij – geluidloos – zonder radiatoren of leidingen – meer ruimte voor uw bed, boxspring en nachtkastje – ideale verdelingen van de temperatuur – zonder luchtverplaatsing – beïnvloedt de luchtvochtigheid niet – houdt de vloer droog – meer comfort voor allergie patiënten – makkelijk te programmeren

Vloerverwarming geeft warmte en comfort. Maak uw slaapkamer comfortabel met de elektrische vloerverwarming van Thermo Lámina.

Elektrische vloerverwarming onder laminaat, klik pvc, of een houten vloer in de slaapkamer

Wanneer u kiest voor elektrische vloerverwarming, scheelt dit enorm aan ruimte in uw slaapkamer en zolder. De ruimte, welke u anders kwijt was aan traditionele CV en radiatoren, kunt u nu naar eigen wens inrichten. U heeft optimaal de ruimte voor uw bed, boxspring, nachtkastjes en kledingkast.

De slechts 0,2 mm dunne verwarmingsfolie kunt u snel en eenvoudig zelf aanleggen. Door de geringe laagdikte van het systeem is het de ideale oplossing voor slaapkamers waar elke mm opbouwhoogte telt. De verwarmingsfolie van Thermo Lámina wordt nooit te warm. Veel vergelijkbare systemen voor laminaatverwarming mogen absoluut niet dubbel gelegd worden of zelfs maar gedeeltelijk overlappen omdat het dan op bepaalde punten onder de laminaatvloer te warm wordt, waardoor de laminaatvloer beschadigd kan raken, bij Thermo Lámina is dat absoluut geen probleem. Door de unieke samenstelling en opbouw van de verwarmingsfolie kan Thermo Lámina dubbel gelegd worden zonder dat het laminaat of de houten vloer beschadigd raakt. 

Wat onze klanten zeggen

Bij dit bedrijf valt het me met name de snelle levering op, volledig zonder enige kosten. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Tevens bij het beantwoorden van vragen over het product werd ik snel geholpen. Bij internetbestellingen vind ik dit erg belangrijk. Ik kan deze site en het product dan ook bij iedereen aan bevelen.

J.J. Bruin

Zeer goede klantenservice, mails worden snel beantwoordt en er wordt een goed advies gegeven voor onze specifieke situatie. Hoewel er niet geadverteerd wordt met 24 uurs levering, was dit bij ons wel het geval.

de Vries

Snelle levertijd en betrokken met de klanten. Willen behulpzaam zijn en moeite doen voor de klant. Super!

R. Huls

Bestel uw elektrische vloerverwarming in 3 stappen

Meet uw vloeroppervlak

Meet uw vloeroppervlak welke u wilt voorzien van elektrische vloerverwarming. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel in de webshop

Bestel het gewenste formaat in de webshop. Bij alle pakketten krijgt u gratis een thermostaat geleverd. U kunt ook kiezen voor een luxere digitale klokthermostaat.

Bezorging door PostN

Heeft u voor 16:00 besteld? Dan wordt uw pakket in de meeste gevallen de volgende dag gratis bezorgd door PostNL. U ontvangt uiteraard een track & trace code van ons, zodat u uw pakket kunt volgen.

 Voordelen van vloerverwarming van Thermo Lamina in uw slaapkamer en zolder:

  • Gemakkelijk zelf aan te leggen, eenvoudig & snel,
  • Snelle opwarmingstijd,
  • Gratis thermostaat
  • Lage aanleg & installatiekosten,
  • Duurzaam & kwaliteit,
  • Gezonder leefklimaat in de kamer,
  • Bekijk en lees de handleiding en video elektrische vloerverwarming aanleggen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de vloerverwarmingsfolie? Neem gerust contact met ons op of bekijk in de webshop.

Onderstaand vindt u meer informatie over:
Elektrische vloerverwarming kosten & prijs berekening per m²
Kosten vloerverwarming infrezen en voor- en nadelen nieuwbouw versus bestaande woning