Elektrische vloerverwarming

10 oplossingen – voor elke vloer

Thermo Lámina heeft een zeer uitgebreid assortiment van 10 dunne elektrische vloerverwarming systemen voor renovatie- en nieuwbouwprojecten.

De keuze van uw vloerafwerking bepaalt het type elektrische vloerverwarming. De gewenste opwarmtijd en isolatiewaarde van een kamer, bepalen het gewenste vermogen (watt).

We bieden gratis verzending en retour, lange garantietermijnen en onze klantenservice staat persoonlijk voor uw klaar, ook in het weekend. Elke set is voorzien van een gratis thermostaat.

Vloerverwarming elektrisch
Elektrische vloerverwarming in bijvoorbeeld de woonkamer

Wat voor vloer wilt u voorzien van elektrische vloerverwarming?

Als vloerbedekking in bijvoorbeeld uw woonkamer heeft u de keuze uit een ‘zwevende vloer’ zoals laminaat, parket, klik pvc of een houten vloer. ‘Gelijmde vloeren’ zoals plak PVC, vinyl, linoleum, tapijt en natuurlijk tegel vloeren. Voor elk type vloer hebben wij de beste elektrische vloerverwarming in huis.

Laminaat, hout, klik pvc

TL Vloerverwarmingsfolie 120Watt

Meer info Thermo Lámina vloerverwarming folie 120W/m²

Laminaat, hout, plak pvc

Warmup  Vloerverwarmingsfolie 140Watt

Meer info WARMUP vloerverwarming folie 140W/m²

O.a. Tegels, steen, PVC

TL elektrische-vloerverwarming mat-200watt

Meer info Thermo Lámina vloerverwarming mat 200W/m²

O.a. Tegels, steen, PVC

StickyMat voor badkamer elektrische vloerverwarming

Meer info WARMUP StickyMat 200W/m²

O.a. Tegels, steen, PVC

TL Mat 150w

Meer info TL vloerverwarming mat 150W/m²

O.a. Tegels, steen, PVC

Warmup Stickymat 150w

Meer info WARMUP StickyMat 150W/m²

O.a. Tegels, steen, PVC

MAGNUM Mat + MAGNUM Remote Control

Meer info MAGNUM mat 125 & 150W/m²

O.a. Tegels, steen, PVC

DCM-PRO-verwarmingskabel-systeem

Meer info WARMUP DCM-PRO kabel systeem 150W/m²

O.a. Tegels, steen, PVC

WARMUP DCM-PRO Laag wattage 55W/m²

Meer info WARMUP DCM-PRO Laag wattage 55W/m²

Ontkoppelingmatten DCM PRO

DCM-PRO Mat Peel & Stick

Meer info WARMUP DCM-PRO ontkoppelingsmatten

Isolatie materialen vloerverwarming

Warmup Ultralight isolatieplaten

Meer info isolatie onder vloerverwarming

Al onze vloerverwarming sets zijn voorzien van een gratis thermostaat en worden gratis thuisbezorgd

Kan elektrische vloerverwarming in de woonkamer? Ja. elektrische vloerverwarming is ook geschikt voor grote ruimtes zoals de woonkamer. In tegenstelling tot traditionele CV en radiatoren, scheelt elektrische vloerverwarming enorm aan ruimte in uw woonkamer. U heeft optimaal de ruimte voor uw (hoek)bank, tv-meubel, eettafel, boekenkast en dressoir.

Door de ultradunne elektrische vloerverwarming wordt het vloerniveau niet of nauwelijks verhoogd. Daarnaast zijn ze ontworpen voor de snelst mogelijke installatie, opwarmtijd, zijn ze onderhoudsvrij en zeer duurzaam.

ACTIE: COMBIDEAL - UPGRADE UW ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING THERMOSTAAT

Elke set vloerverwarming bevat een gratis Warmup MSTAT aan/uit thermostaat (t.w.v. € 45,00).

Wanneer u kiest voor een set vloerverwarming elektrisch in combinatie met luxere thermostaat ontvangt u een hoge korting op de thermostaat.

  • Voor de nieuwste WIFI thermostaten van Magnum of Warmup betaalt u slechts € 125,00 extra.
  • Voor de elegante Warmup Element WiFi thermostaat, slechts €75,00 extra.
  • En voor een Magnum Intelligent Contol of Warmup Tempo digitale klokthermostaat betaalt u slechts € 15,00 extra.

Bestel uw elektrische vloerverwarming in 3 stappen

Meet uw vloeroppervlak

Meet uw vloeroppervlak welke u wilt voorzien van elektrische vloerverwarming . Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel in de webshop

Bestel het gewenste formaat in de webshop. Bij alle vloerverwarming sets krijgt u gratis een thermostaat geleverd. U kunt ook kiezen voor een luxere digitale klokthermostaat.

Bezorging door PostN

Heeft u op een werkdag voor 16:00 besteld? Dan wordt uw pakket dezelfde dag naar PostNL gebracht. U ontvangt uiteraard een track & trace code van ons, zodat u uw pakket kunt volgen.

Ons assortiment bestaat uit:

Elektrische vloerverwarming folie onder o.a. laminaat, PVC in de woonkamer

1. Thermo Lámina vloerverwarming folie 120W/m² - zwevende vloeren: 1m² t/m 28m²

De verwarmingsfolie van Thermo Lámina is niet alleen zeer voordelig geprijsd, maar ook slechts 0,2 mm dun. Hierdoor kunt u het moeiteloos zelf installeren. Dankzij de minimale dikte is dit vloerverwarmingssysteem ideaal voor woonkamers met laminaat, waar elke millimeter opbouwhoogte essentieel is. Bovendien kan de speciaal samengestelde Thermo Lámina folie dubbel en kruislings worden aangebracht zonder schade aan laminaat, click pvc, parket of houten vloeren te veroorzaken.

Geschikt voor 'zwevende vloeren' zoals : laminaat, bewerkt hout, click PVC.

2. Warmup vloerverwarming folie 140W/m² - Zwevende & gelijmde vloeren - 1m² t/m 12m²


De verwarmingsfolie van Warmup, met een dikte van slechts 3 mm, is gemakkelijk te leggen en te installeren. Dankzij het doordachte ontwerp wordt de warmte gelijkmatig onder uw vloerbedekking verdeeld, waardoor warme en koude zones worden voorkomen

Geschikt voor 'zwevende vloeren' zoals : laminaat, bewerkt hout, click PVC.

Geschikt voor 'gelijmde vloeren' zoals: plak PVC, vinyl, tapijt, linoleum. Gelijmde vloeren altijd in combinatie met het Warmup Dubbele bovenlaag systeem.


Elektrische vloerverwarming matten onder tegels in de woonkamer

Onder tegels adviseren wij een vloerverwarming door middel van elektrische vloerverwarmingsmatten. Deze kunnen direct onder de tegelvloer worden gelegd zodat de te verwarmen massa tot een minimum beperkt wordt. De elektrische vloerverwarmingsmatten hebben een vermogen van 125W/m², 150W/m² of 200W/m². Zowel de standaard thermostaat, als de digitale klokthermostaat, werken met een vloersensor. Hiermee kunt u temperatuur van de vloerverwarming  elektrisch, eenvoudig instellen via de gratis bijgeleverde thermostaat.

Binnen ons assortiment bieden we 5 types elektrische vloerverwarmingsmatten. De Thermo Lámina vloerverwarmingsmatten hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar. De Warmup, StickyMatten en Magnum mat hebben een levenslange fabrieksgarantie.

3. Thermo Lámina Vloerverwarmingsmat 150 Watt/m² - 1m² t/m 15m²

Deze zeer voordelige elektrische vloerverwarmingsmat is ontwikkeld om bijvoorbeeld over een bestaande  tegelvloer of afgewerkte vloer, vloerverwarming te leggen.

Op dit type mat geldt een fabrieksgarantie van 10 jaar en is beschikbaar van 1m² t/m 15m².

4 . Thermo Lámina Vloerverwarmingsmat 200 Watt/m² - 1m² t/m 15m²

Deze voordelige vloerverwarmingsmat van maar liefst 200 watt zorgt voor de snelste opwarmtijd en is ideaal als u een klein te verwarmen vloeroppervlak heeft. Geschikt voor tegels en afgewerkte vloeren.

Op dit type mat geldt een fabrieksgarantie van 10 jaar en is beschikbaar van 1m² t/m 15m².

Wat onze klanten zeggen

Bij dit bedrijf valt het me met name de snelle levering op, volledig zonder enige kosten. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Tevens bij het beantwoorden van vragen over het product werd ik snel geholpen. Bij internetbestellingen vind ik dit erg belangrijk. Ik kan deze site en het product dan ook bij iedereen aan bevelen.

J.J. Bruin

Zeer goede klantenservice, mails worden snel beantwoordt en er wordt een goed advies gegeven voor onze specifieke situatie. Hoewel er niet geadverteerd wordt met 24 uurs levering, was dit bij ons wel het geval.

de Vries

Snelle levertijd en betrokken met de klanten. Willen behulpzaam zijn en moeite doen voor de klant. Super!

R. Huls

5. Warmup Zelfklevende StickyMat 150 Watt/m² - 1m² t/m 15m²

De Warmup StickyMat 150W/m² is een elektrische vloerverwarmingsmat met zelfklevende achterkant voor de snelste installatie. De StickyMat is voorzien van een ultradunne 1,8 mm draad die het niveau van de vloer niet verhoogt.

Op de StickyMat geldt een Levenslange fabrieksgarantie.


6. Warmup Zelfklevende StickyMat 200 Watt/m² - 0,5m² t/m 15m²

De Warmup StickyMat 200W/m² is een elektrische vloerverwarming mat met zelfklevende achterkant voor de snelste installatie. De StickyMat is voorzien van een ultradunne 1,8 mm draad die het niveau van de vloer niet verhoogt. Geschikt voor tegels, linoleum, hout, vinyl. 

U kiest voor 200W/m² als u net wat extra vermogen wilt om bijvoorbeeld een badkamer met een klein netto vloeroppervlak op te warmen. Daarnaast heeft het een snellere opwarmtijd.

Op de StickyMat geldt een Levenslange fabrieksgarantie.

7. Magnum vloerverwarmingsmat 125W & 150 Watt/m²

Magnum elektrische vloerverwarming biedt een efficiënte en comfortabele manier van verwarmen. Vergeleken met traditionele verwarmingssystemen, biedt elektrische vloerverwarming een gelijkmatige verdeling van warmte, waardoor de ruimte van onderaf aangenaam wordt verwarmd. De installatie is eenvoudig en het systeem stelt u in staat om de temperatuur per ruimte te reguleren. Dit draagt bij aan zowel energie-efficiëntie als comfort. Bovendien is het veilig, onderhoudsvrij en garandeert het jarenlang verwarmingsplezier.

Op de Magnum mat geldt een Levenslange fabrieksgarantie.


8. Warmup DCM-PRO Systeem - tegels - 1m² t/m 16m²

Het systeem combineert een zelfklevende ontkoppelingsmat met een elektrische verwarmingskabel. Het biedt de ideale oplossing voor het snel aanleggen van een verwarmd ontkoppelsysteem, vooral in ruimtes waar elke centimeter cruciaal is. In ruimtes zoals toiletten en badkamers, met hun uitdagende hoeken en bochten, kan het DCM PRO systeem nauwkeurig op maat worden gemaakt om de gehele ruimte gelijkmatig te verwarmen. Dit ontkoppelingssysteem is zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatieprojecten en is in een handomdraai geïnstalleerd.

Op het DCM-PRO systeem geldt een levenslange fabrieksgarantie.

9. Warmup DCM-PRO Laag Wattage Systeem - tegels - 1m² t/m 16m²

Maak kennis met het Innovatieve DCM-PRO Laag Wattage Systeem (55W/m²): Een toonaangevende oplossing voor energie-efficiënte woningen in Energieklassen A en B. Dit systeem is speciaal ontworpen voor huizen met uitstekende isolatie en lage warmteverliezen, presterend in omgevingen met minder dan 50 W/m². DCM-PRO is de ideale match voor de milieubewuste huiseigenaar, met een lage energievraag die perfect samenwerkt met zonnepanelen en thuisbatterijen. Zo wordt uw huis niet alleen efficiënt verwarmd, maar ook bijna volledig zelfvoorzienend, los van het elektriciteitsnet.

Op het DCM-PRO systeem geldt een levenslange fabrieksgarantie.

DCM-PRO Ontkoppelingsmatten: Peel & Stick of Vlies

De DCM-PRO verwarmingskabel monteert u moeiteloos in een DCM-PRO ontkoppelingsmat, waarbij u kunt kiezen tussen twee varianten van matten:

Voor oneffen ondergronden biedt de DCM-PRO Mat Vlies de perfecte oplossing; deze wordt vooral aanbevolen wanneer u van plan bent om te egaliseren over het DCM-PRO systeem.

Voor vlakke ondergronden, is de DCM-PRO Mat Peel & Stick de ideale keuze, specifiek aanbevolen voor situaties waarbij u direct wilt gaan tegelen over het systeem.

10. Warmup WIS Betonkabel systeem: elektrische vloerverwarming onder beton

Het WIS Betonkabel systeem van Warmup is compatibel met alle vloertypes en is uitermate geschikt voor betonnen dekvloeren van elke afmeting. Het is de ideale oplossing om bijvoorbeeld een betonvloer in een garage van elektrische vloerverwarming te voorzien.

Op de WIS betonkabel heeft een levenslange fabrieksgarantie.

Isolatie voor onder de elektrische vloerverwarming

Een goede isolatie is essentieel onder uw vloerverwarming systeem. Thermo Lámina heeft een uitgebreid assortiment isolatieproducten. Van Warmup Ultralight isolatieplaten tot geavanceerde warmteverdeelplaten en dampwerende folies, elk product is zorgvuldig geselecteerd om de opwarmtijd te verkorten en de energie-efficiëntie te verhogen. Perfect voor iedereen die streeft naar een comfortabeler thuis met lagere energiekosten. Investeer in de juiste isolatie en geniet van een warmere woning zonder energieverspilling.

Elektrische vloerverwarming en zonnepanelen

De elektrische vloerverwarmingssystemen van Thermo Lámina kunnen feilloos worden aangesloten op zonnepanelen. Hierdoor kunt u de opgewekte energie gebruiken om uw woonkamer te verwarmen. Leer meer over zonnepanelen en vloerverwarming.

Elektrische vloerverwarming voor elke kamer in uw huis

Kortom, Thermo Lámina biedt een breed scala aan elektrische vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor elke kamer in uw huis en voor elk type vloerafwerking.

Badkamer

Vloerverwarming elektrisch badkamer
Elektrische vloerverwarming badkamer

Vloerverwarming wordt steeds populairder in badkamers. Thermo Lámina heeft verschillende elektrische vloerverwarmingsystemen in het assortiment die ideaal zijn voor gebruik in badkamers van alle formaten.

Slaapkamer & zolder

Elektrisch vloerverwarming slaapkamer & zolder
Elektrische vloerverwarming slaapkamer & zolder

Een energiezuinige vloerverwarming in een slaapkamer of op zolder zorgt er voor dat de lucht frisser blijft terwijl u slaapt. Er vindt geen luchtverplaatsing plaats, waardoor stofdeeltjes niet door de lucht worden geblazen.

Keuken

Vloerverwarming elektrisch keuken
Elektrische vloerverwarming keuken

Elektrische verwarming is een perfecte oplossing voor een keuken of toilet. Het houdt uw voeten warm en neemt geen ruimte in beslag. Ruimte die altijd schaars is in deze ruimtes.

Voordelen en nadelen van elektrische vloerverwarming

De voordelen van elektrische vloerverwarming zijn: het is onzichtbaar, heeft een hoog rendement en is onderhoudsvrij. Het systeem werkt geluidloos en elimineert de noodzaak voor radiatoren of zichtbare leidingen, wat meer ruimte biedt voor meubels zoals banken, tv-meubels, eettafels en kasten. De temperatuur wordt ideaal verdeeld zonder luchtverplaatsing, wat de luchtvochtigheid ongemoeid laat, de vloer droog houdt en comfort verhoogt voor allergiepatiënten. Daarnaast is het systeem makkelijk programmeerbaar.

De nadelen van elektrische vloerverwarming zijn: de operationele kosten kunnen hoger zijn dan die van watergedragen systemen, vooral bij gebruik op grote oppervlakken wanneer geen gebruik wordt gemaakt van zonnepanelen. Daarnaast is elektrische vloerverwarming niet altijd geschikt voor alle soorten vloerbedekkingen, bijvoorbeeld bepaalde houten vloeren; vraag dit altijd na bij de leverancier van uw vloer. De capaciteit van het systeem kan beperkt zijn, waardoor het mogelijk niet voldoende is in zeer koude klimaten of slecht geïsoleerde huizen. Tot slot is het maximaal vermogen op één groep 3600 watt, waardoor de elektrische infrastructuur mogelijk aangepast moet worden, bij grote ruimtes.

Al met al is elektrische vloerverwarming over het algemeen een waardevolle toevoeging aan uw huis vanwege het Al met al is elektrische vloerverwarming een waardevolle toevoeging aan uw huis vanwege het hoge gebruiksgemak, de aangename warmte en het comfort, de lage installatiekosten, de betrouwbare werking en de positieve invloed op het binnenklimaat.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de vloerverwarming matten, folies of kabels? Neem gerust contact met ons op of bekijk in de webshop.

Werking vloerverwarming elektrisch
Werking radiatoren/ CV versus vloerverwarming

Veelgestelde vragen vloerverwarming elektrisch & op stroom

Wat kost elektrische vloerverwarming op stroom?

Verschillende soorten (aanleg)kosten hebben een aanzienlijke impact op de prijs en kosten van verschillende type vloerverwarming. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een vloerverwarming op basis van warm water dan zijn de aanlegkosten vele malen hoger dan de kosten van elektrische vloerverwarming. Meer informatie vloerverwarming kosten & prijs berekening per m².

Elektrische vloerverwarming hoofdverwarming woonkamer, maakt het radiatoren overbodig?

Elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming woonkamer is ideaal aangezien dit enorm aan radiator ruimte scheelt in uw woonkamer. Of radiatoren overbodig zijn hangt af van de isolatie van de kamer en van het gebruik van de kamer. Meer informatie elektrische vloerverwarming hoofdverwarming woonkamer.

Wat is de levensduur van een elektrische vloerverwarming?

De levensduur elektrische vloerverwarming wordt men name bepaald of u gebruik maakt van elektrische vloerverwarmingsmatten of folie. Vloerverwarming matten, met name gebruikt onder tegels, gaan langer mee, maar zijn lastiger te vervangen dan folies onder laminaat. Lees hier meer over op levensduur elektrische vloerverwarming.

Wat is het verbruik van elektrische vloerverwarming?

Het verbruik van elektrische vloerverwarming is afhankelijk van een groot aantal factoren. Hierbij kunt u denken aan de prijs voor elektriciteit, de verbruikskosten, de mate van isolatie, maar bijvoorbeeld ook de weersomstandigheden. Meer informatie over het verbruik vindt u hier.

Elektrische vloerverwarming leggen en installeren?

De elektrische vloerverwarmingssystemen van Thermo Lámina zijn eenvoudig te leggen en te installeren. Bekijk de handleidingen en de instructievideo’s hoe u het het beste de elektrische vloerverwarming kunt aanleggen. Meer informatie elektrische vloerverwarming aanleggen & installeren.

Hoe dik is elektrische vloerverwarming?

De dikte van elektrische vloerverwarming is afhankelijk van het type elektrische vloerverwarmingssyteem. De Thermo Lámina verwarmingsfolie is 0,2 mm en de Warmup folie is 3 mm dik. De Warmup StickyMatten hebben een dikte van 3 mm. en de Thermo Lámina vloerverwarmingsmatten hebben een dikte van 4 mm.
De verschillende systemen zorgen er dus voor dat de vloer niet of nauwelijks wordt verhoogd.