actie
Combinatie voordeel: upgrade uw vloerverwarmingsets
Met een 4iE Smart WiFi Thermostaat van Warmup voor slechts € 125,- (€ 150,- voordeel)
Met een Intelligent-Control digitale klokthermostaat voor slechts € 15,- (€ 154,95 voordeel)

Ons assortiment verwarmingsfolie en verwarmingsmatten

Elektrische vloerverwarmingsfolie voor laminaat, parket, houten vloer

Elektrische vloerverwarmingsmatten voor tegels in badkamer, keuken, toilet

Vloerverwarmingsmatten

Verwarmingskabels – DCM-Pro

Thermostaten

Isolatie & Gereedschap

U bent op zoek naar een goede prijs voor een elektrische vloerverwarming? Met de elektrische vloerverwarming van Thermo Lámina koopt u een duurzaam kwaliteitsproduct met zekerheid voor de toekomst, want elektrische vloerverwarming is de verwarming ván de toekomst.

De prijs van elektrisch verwarmen zal in de toekomst steeds gunstiger worden in vergelijking met een traditioneel verwarmingssysteem. Dit komt omdat de energieprijzen in de nabije toekomst enorm zullen stijgen. Het prijsvoordeel van elektrisch verwarmen ligt er in dat elektriciteit de enige vorm van energie is die we zelf kunnen produceren door middel van bijvoorbeeld zonnepanelen. Tot nu toe waren deze zonnepanelen erg duur en was het gas relatief goedkoop, maar daar komt nu verandering in. De prijs van zonnepanelen is de laatste jaren enorm gedaald waardoor elektrisch verwarmen met zelf opgewekte elektriciteit binnen ieders bereik komt. Dus wanneer de vloerverwarming elektrisch is kan er in de toekomst veel bespaard worden op de stookkosten. Een elektrische vloerverwarming  is ook veel gezonder voor uw leefomgeving dan een traditionele verwarming met radiatoren, hier blijft namelijk altijd stof in achter. Daarnaast kan met een elektrische vloerverwarming bespaard worden omdat de verwarming best een standje lager kan zonder dat dit gevolgen heeft voor het wooncomfort. Is de vloerverwarming elektrisch, dan is deze ook gemakkelijker en goedkoper aan te leggen dan bijvoorbeeld een vloerverwarming op basis van een systeem met verwarmd water.  Daarom is een verwarmingssysteem met verwarmingsfolie, zoals Thermo Lámina, ideaal en geschikt om zelf een vloerverwarming aan te leggen. Kortom, de verwarmingsfolie van Thermo Lámina is goedkoop & gemakkelijk aan te leggen en super veilig. Bovendien geeft de fabrikant maar liefst 15 jaar garantie op de verwarmingsfolie. De verwarmingsfolie van Thermo Lámina is ook uitermate geschikt als vloerverwarming onder laminaat, parket, PVC of houten vloeren. Meer uitleg kunt u vinden op de pagina voordelen van elektrische vloerverwarming en laminaatverwarming.

Kiest u voor een duurzame verwarming en een zekere toekomst, dan kiest u voor een elektrische vloerverwarming met de verwarmingsfolie van Thermo Lámina! Daarnaast betaalt u altijd de beste prijs voor de elektrische vloerverwarming!